Over Ekos Art

Ik steek het niet onder stoelen en banken...

Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door alles wat met creativiteit te maken heeft

Mijn naam is Edwin Koster

Ik ben de drijvende kracht achter Ekos Art. Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door alles wat met creativiteit te maken heeft. Van jongs af aan heb ik me beziggehouden met verschillende vormen van creativiteit, van beeldhouwen tot bodypaint, van tekenen/schilderen tot het maken van glas-in-lood ramen.


Maar het is pas 16 jaar geleden dat ik mijn passie voor het stofferen van meubilair ontdekte. Het begon allemaal met een oude bank die ik van een vriendin kreeg. Hoewel de bank nog in goede staat was, sprak de kleur me niet echt aan. Dus belde ik mijn moeder met de vraag of ze haar naaimachine kon meenemen als ze op bezoek kwam. “Wat moet je daar dan mee?”, zei ze. “Ik ga een bank stofferen”, zei ik. Ik heb de bank gestoffeerd en het resultaat was verbluffend. Die ervaring was het begin van een nieuwe passie.


Tegenwoordig richt ik me voornamelijk op het stofferen van meubilair en het geven van interieuradvies. Ik geloof dat elk meubelstuk een verhaal te vertellen heeft, en door middel van stoffering geef ik die verhalen een nieuw hoofdstuk.


Met mijn interieuradvies vind ik het leuk om mensen  te inspireren en hen te helpen een ruimte te creëren waar ze zich echt thuis voelen.


Ik nodig je uit om samen met mij de wereld van Ekos Art te ontdekken!

Ik nodig je uit om samen met mij de wereld van Ekos Art te ontdekken!

Wil je mijn werk zien?

Ik heb in de afgelopen jaren toffe projecten mogen uitvoeren. Van kleine kussens voor een bank tot het restylen van een hotel in Griekenland.